Skip to main content
Advokat

Anniken Qvale

  • Telefon:
  • E-post:
    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvem er du og hvorfor jobber du i Solver?

Heisann, Anniken Qvale heter jeg. Jeg startet i Solver januar 2023. Jeg har lang erfaring fra det private og det offentlige, både som advokat og konfliktmekler. De siste årene har jeg arbeidet som selvstendig næringsdrivende, da særlig med saker innenfor familierett.

Tidlig i karrieren så jeg at det gikk an å løse uenigheter og konflikter på forskjellige måter, og ikke bare i det tradisjonelle rettslige sporet. Dette gjorde at jeg tilleggsutdannet meg til konfliktmekler, noe jeg aldri har angret på.

Å løse konflikter og uenigheter på lavest mulig nivå er noe jeg virkelig brenner for, og som er en viktig grunn til at jeg valgte å jobbe i Solver.

Hva er dine styrker og hvordan får du utviklet deg i Solver?

En av mine styrker er at jeg er glad i mennesker og vil at andre skal ha det bra! Dette gjør at jeg engasjerer meg i andres ve og vel, enten det er kollegaer eller kunder. Jeg er utadvendt og nysgjerrig, og liker og spre glede rundt meg i hverdagen.

Solver er et firma i rask vekst og utvikling, hvor jeg får brukt både mine menneskelige og faglige evner. At jeg sammen med hyggelige og dyktige kollegaer i tillegg får lov til å være med på å utvikle hvordan fremtidens konfliktløsningstjenester skal se ut, er for meg en kjempebonus.