Skip to main content
Advokatfullmektig

Madeleine Holgeid

  • Telefon:
  • E-post:
    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvem er du og hvorfor jobber du i Solver?

Jeg heter Madeleine Holgeid og startet som advokatfullmektig i Solver i august 2023. Tidligere har jeg jobbet som kollokvieveileder i fagene avtale-, kjøps- og erstatningsrett. I tillegg har jeg vært saksbehandler og gruppeleder hos Juridisk rådgivning for kvinner (JURK), arbeidet ga meg god kunnskap innen arbeids-, diskriminerings- og trygderett. Videre har jeg jobbet som vitenskapelig assistent ved Institutt for offentlig rett. Som advokatfullmektig hos Solver får jeg mulighet til å ta del i et sterkt faglig miljø, og jeg ser særlig frem til å ta del i et moderne fremtidsrettet advokatfirma. 

Hva er dine styrker og hvordan får du utviklet deg i Solver?

For meg har det alltid vært givende å jobbe med mennesker. Jeg er opptatt av å skape en god relasjon med kunden og møte kundens behov på best mulig måte gjennom en god dialog.  Hos Solver får jeg mulighet til å utvikle meg til å bli en dyktig og moderne advokat, som tenker nytt rundt måten advokattjenester tilbys.