Skip to main content
Advokatfullmektig

Marit Johanne Bråthen

  • Telefon:
  • E-post:
    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvem er du og hvorfor jobber du i Solver?

Mitt navn er Marit Johanne Bråthen og jeg kommer fra Trondheim. Jeg startet i Solver i januar 2024. Tidligere har jeg blant annet jobbet som kunderådgiver i bank og som trainee i ulike advokatfirma.

I Solver får jeg mulighet til å utfordre meg selv med spennende og varierte saker. Jeg har tro på at firmaets tydelige fokus på gode kundeopplevelser og effektiv problemløsning bidrar til at vi finner de beste løsningene for kundene våre. Det er i tillegg utrolig spennende å jobbe i et innovativt advokatfirma som tenker annerledes om advokattjenester.

Hva er dine styrker og hvordan får du utviklet deg i Solver?

Jeg er opptatt av å ha en god dialog med kundene fra start for å forstå hva som er viktig for dem. Jeg har tro på at de beste kundeopplevelsene skapes gjennom åpen og tillitsfull dialog kombinert med god fagkunnskap.

Solver byr på gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig. Som advokatfullmektig får jeg både tillit og ansvar. Samtidig får jeg jobbe sammen med dyktige og engasjerte kollegaer som gjerne deler sin kunnskap og erfaringer - i Solver spiller vi hverandre gode. Jeg ser frem til å bidra på veien videre i fremtidens advokatfirma.