Foretrukken samarbeidspartner for If Skadeforsikring

Solver kombinerer kundeservice og advokattjenester av høyeste kvalitet til en forutsigbar og konkurransedyktig pris. Derfor er vi Ifs foretrukne samarbeidspartner.

Advokatene våre har stor bransjekunnskap og vet hvor viktig god dialog og forutberegnelighet er for en positiv kundeopplevelse. Vi spesialiserer oss på problemstillingene kundene møter i hverdagen.

Gjennom et godt samarbeid sørger Solver for at Ifs forsikringskunder får en smidig og god opplevelse. Eksempler på forsikringskunder vi ofte bistår er sameier, entreprenører, eiere av landbrukseiendom, privatpersoner og bedriftskunder.

Advokatforsikring

Advokatforsikring gir deg spesialisert advokathjelp når du trenger det. Forsikringen består av to hoveddeler – juridisk rådgivning og bistand hvis det oppstår en tvist.

Vi hjelper bedriften din med spørsmål og problemstillinger innenfor rettsområdene arbeidsrett, kontraktsrett, fast eiendom og husleie (næringsleie).

Juridisk rådgivning

Med advokatforsikring får du enkel tilgang til spesialiserte og serviceinnstilte advokater. Advokatene vil gjøre en forskjell for din hverdag og virksomhet – og spare deg for tid og kostnader. Så kan du fokusere på kjernevirksomheten din.

Tvister

I noen tilfeller er ikke tvist til å unngå og det kan være både krevende og kostbart. Med advokatforsikring kan du overlate tvisteløsningen til spesialister. Din advokat vil gjøre selv vanskelige tvister rimeligere og enklere.